لطفا چند ثانیه صبر کنید
دورکاری و ماندن در خانه از جمله پیامدهایی است که به واسطه جهانگیری قرنطینه بیماری کرونا است که شاید تصور شود همواره باعث عواقب خوب میشود ولی آمار جدیدی که بخش تحقیقات موسسه مکآفی منتشر کرده نشاندهنده این است که حملات هکری طی این مدت تا 630 درصد افزایش پیدا کرده است.
قرنطینه خانگی موجب این خواهد شد که با عدم نیاز به آمد و شد در سطح شهر بتوان امور مورد نظر در زمینه کاری و یا زندگی را با امنیت و سلامتی بیشتری انجام داد.
یکی دیگر از مواردی که شاید کمتر به آن توجه شود افزایش وقت و زمانی است که افراد میتوانند پشت سیستم و یا دستگاه کاری خود بمانند. همین پشت سیستم ماندن باعث میشود افرادی که مهارتهای بیشتری دارند از سر کنجکاوی و یا اهداف دیگر دست به امور فوق برنامه بزنند.
اما همانطور که گفتیم بر اساس گزارش جدیدی که توسط کارشناسان و محققان فعال در شرکت مکآفی منتشر شده است، میتوان دریافت که همزمان با شیوع گسترده و بحران پاندمی ویروس کرونا که منجر به اعلام وضعیت اضطراری قرنطینه و دورکاری کارکنان در بخشهای مختلف از سوی دولت کشورهای جهان شد، استفاده از سرویس های مبتنی بر فضای ابری و اینترنت نیز توسط کاربران افزایش قابل توجهی یافت که در کنار آن حملات سایبری به این سرویسها نیز رکورد زده و به رشد سرسام آوری رسیده است.
علاوه بر این کارشناسان مک آفی اشاره کردهاند که در بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل سال جاری میلادی با افزایش دورکاری کارکنان از منزل و استفاده بیشتر از سرویس های ابری و از راه دور، میزان حملات سایبری به سرویس هایی که تعامل بسیار بیشتری با کاربران داشته اند همچون سیسکو وب اکس، زوم مایکروسافت تیمز و اسلک رشد قابل توجه و بیشتری داشته است؛ به گونهای که این رقم ۶۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
همچنین طبق این گزارشها بیشترین رشد استفاده کاربران از فضای ابری در این مدت مربوط به حوزه آموزش و شرکتهای تولیدی و خدمات مالی بوده است.
در چند سال گذشته باج افزار، بدافزار و ویروسهای رایانهای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیونها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکتهای مربوطه و دولتها خسارت وارد کردهاند. حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلکترین حملاتی است که در طول سالهای اخیر صورت گرفته است و میلیاردها خسارت برای دولت و شرکت های مختلف کشورهای جهان برجای گذاشته است.
هر ساله شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی کوچک و بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیبهای جبران ناپذیری میشوند که از جمله مهمترین آنها میتوان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارتهای دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها و شرکت سابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد؛ بنابراین میتوان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکتهای کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمیتوان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
کارکردن با بانک اطلاعاتی در جاوا بخش اول
به نام خدا با پیشرفت روز افزون تکنولوژی و بزرگ شدن اطلاعات دیگر اطلاعات قابل ذخیره در فایل نیستند به دلایل مختلف مثل کند بودن مطمئن نبودن و… به همین دلیل بهترین گزینه برای ذخیره اطلاعات در سیستم و یا سرور استفاده از بانک های اطلاعاتی یا دیتابیس می باشد. برای استفاده از این بخش […]
بیشتراجرای یک برنامه در جاوا
به نام خدا با پیشرفت برنامه های کامپیوتر گاهی اوقات در برنامه خود نیاز داریم که یک برنامه خارجی مثل کروم را در برنامه خود اجرا کنیم. ابتدا برای این کار باید متند Runtime را باید فراخوانی کنیم پس از فراخوانی متد باید برای کنترل خطا از try و catch استفاده کنیم تا در صورت […]
بیشترسورچی
این نرم افزار نرم افزار آزمون تحت شبکه می باشد که با جاوا نوشته شده و روی سیستم عامل های اندروید لینوکس ویندوز و مک قابل اجرا می باشد. پکیج سورچی شامل 11 نرم افزار به صورت زیر می باشد : سه نرم افزار تحت سرور برای اجرا روی مک ویندوز و لینوکس چهار نرم […]
بیشترنویسنده | rezafta |
تاریخ انتشار | 06-01-20 |
تعداد بازدید | 53 بازدید |
زمان تقریبی مطالعه | دقیقه 10 |
از شاخه | مطالب روز |